Treceți la conținutul principal

JAF la dumul mare in FRANȚA - europeană

Azi am fost solicitat pentru o consultanță la un eveniment petrecut in FRANȚA azi noapte, 21/22 iulie 2015. Aflând detaliile cazului, constat că nesiguranța cetațeanului european este declanșată chiar de cetățenii aflați in tări ”dezvoltate economic” si chipurile civilizate. Sa vă prezint faptele:
Jaful/Eveniment a avut loc în regiunea NORMANDIA, parcarea Bretagne Frigo Stef, Zi de Dioulan 29140 Rosporden. Un Autotren inmatriculat in Romania, parcat, pentru orele de odihna ale soferului, este atacat de aproximativ 20 cetațeni francezi care cer actele de pe marfa soferului. Acesta refuza si se blokeaza in cabina. Indivizii (Haiduci moderni), distrug incuietorile autotrenului cu flex, sparg rotile si taie condictele de frina. Infractorii cetateni francesi si europeni (se pare ca agricultori francezi) leagă cu un cablu box-paletii pe care era marfa si trag un numar de 5 boxpaleti afara din camion, cu ajutorului unei masini de teren. Peste alti doi trei boxpaleti pun motorina. Intre timp a sosit un vehicul care a luat din marfa scoasa din semiremorca.

După apeluri  telefonice insistente la serviciul de urgenta facute de catre sofer la jandarmerie, la sfarsitul acțiunii de distugere, au raspuns si jandarmi. Jandarmii au venit, au stat de vorba cu infractori francezi si au plecat la alt incident.  Soferul a fost indemnat sa plece amenintat ca la ora 6 dkimineata revin si distrug in continuare. 

Cred ca viitorul EUROPEI este in aceste mici intimplari de o gravitate exceptionala, din care rezulta ca un stat precum FRANȚA nu poate tine sub control situația și acționeaza cu retard. 

Pot sa ma gandesc ca in acest moment, FRANTA trebuie ocolita ca turist, intrucat nu mai ai nicio siguranta. (batista este pe tambal ca sa nu scada veniturile din turism).

Poze de la fata locului.



In ce tara bananiera mai exista atata lipsa de securitate si siguranta pe drumurile publice? 

Cum reactioneaza presa la aceste situatii care se pare ca nu sunt unice?

Cum privesc autoritatile romane tratamentul companiilor de transport din romania? În Romania intelegem ca sunt tratati de GUVERN, POLITIE, ISCTR ca o potentiala sursa de spaga, venituri suplimentare la buget, dar in strainatate?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Apa Riurilor - Serviciul de salubritate al romanilor

De fiecare data cand cresc corele riurilor se curata si albiile acestora pline de gunoaie ca efect al necivilizarii. Toata lumea arunca ce ii prisoseste fie ca merge la "iarba verde" fie ca locuieste in zone rurale si administratia nu a binevoit sa organizeze salubrizarea localitatilor. Apa din ploi si zapezi ne prezinta de fiecare data dimensiunea lipsei de civilizare a conationalilor. Asa ceva in tarile Europei sau chiar  in MONGOLIA nu se concepe.

GHID simplu pentru depunerea cereri unice de plată la APIA (util persoanelor care au teren agricol, animale, producatori, ..) pe 2015

Așa cum am povestit î n articolul cu pățania rudelor mele în raport cu APIA 2015 , m-am hotărât să denunț specializarea mea, AD-HOC,  în domeniu pentru a fi folositoare și altor persoane care au de depus cererea unică de plată la APIA pentru subveții la terenuri agricole, animale sau produse.  A se reține: Voi cei care citiți, din întâmplare, sau nu,  ca utilizatori de computere (copii, nepoți, frați, surori, afini ai acestora) îi puteți  ajuta!   PUTEȚI AJUTA BUNICII, PĂRINȚII ȘI ALTE RUDE CHIAR DIN ORAȘELE UNDE STUDIAȚI, LUCRAȚI pentru a depune documentașia la APIA!!! GHID (de amator) pentru fermierii care solicită subvenție de la APIA  PAS cu PAS (nu ca a președintelui) Pasul 1. Mergi la primăria unde sunt terenurile ce le utilizezi sau le deții și soliciți o Adeverință din care rezultă terenurile (parcelele) care sunt în proprietate sau utilizate. Dacă nu esti proprietar si utilizezi terenul altcuiva trebuie să faci un contract de ARENDĂ sau C...

Priza de apă potabilă și sursa de infestare

Lacul Tarnita si barajul de pe Valea Somesului. In stanga imaginii, de fapt in stanga barajului, este zona de unde se capteaza apa potabilă pentru consumatorii Municipiului Cluj Napoca. O apa buna, limpede, rece si cu toate sarurile si mineralele in compozitie echilibrată "numa buna de baut". Atenție, după prima fotografie ne-am dat 5 metri inapoi și constatăm ce vedeți in imaginea a doua. Civilizația, lipsa de educație a turiștilor și locuitorilor, lipsa de responsabilitate a celor care ar trebui să coordoneze acest județ la nivel de drumuri județene si ape determină un peisaj halucinant..... si un real pericol pentru sănatatea oamenilor!!!!   Când ploua, apa spala gunoaiele depozitate intre marginea drumului înspre lac, iar diluția ajunge in priza de captare a apei pentru clujeni. Sa nu mai vorbim de aspectul estetic prezentat turistilor. În fundalul imaginii suntem atentionați ca drumul este în responsabilitatea Consiliului Judetean ...