Translate by Google

joi, 29 noiembrie 2007

Chiar toti sunt timpitei? in tara asta

Ma mir si ma tot mir!

Nu imi vine sa cred ca toti baietii scoliti in arta comunicari (adica reporteri, ziaristi, moderatori, S.A.) toti sunt NEGRII IN CERUL GURII, de rai ce sunt, fireste. Nu vad nici o diferenta intre un pitbull si un ziarist care se ia de Basescu intr-un mod infantil (nu ca imi place de presedinte, dar incerc sa fiu neutru). Prin rautatea punctelor de vedere exprimate acesti gazetari (ca termenul vine din rusa si e important) nu ne arata decat ca intradevar OM-ul are dreptate, altfel nu reactionau asa in disperare. Ascultam in masina un post de radio, cica REALITATEA FM, dar moderatorul emisiunii mi se parea ireal, din alta lume. Se discuta de alegeri si referendum. Ii dadea una, una, cu cheltuiala pe referendum si ca acesti bani puteau fi folositi in alta parte. Nu mai spune stimabile! Cand iti vinzi forta de munca si puterea creatoare la patron ca si gazetar iti vinzi si MINTEA? Mie cel putin, mi se pare ca vorbeste la comanda celui care il plateste. Nu poate lega doua fraze originale. Sa nu imi spuna ca nu stie care sunt factorii asa zisului insucces la referendum. Sigur ca stie, dar nu poate recunoaste pentru ca il da patronul miine afara.

Incercam sa identificam noi:

1. DEZorganizarea facuta de tabara adversa (actuala guvernare) care sprijina politicianismul stalinist (nici comunisti nu intrebau poporul si nici acest guvern nu are de gand. Noroc cu elvetienii care o fac de 200 ani si place guvernantului roman sa se manifeste prin Elvetia pe banii publici si sa isi pritejeze economiile. Guvernul in mod clar nu doreste o confruntare cu poporul deoarece sunt multi non-valori sau altfel spus fara valoare si esueaza lamentabil.

2. De ce era nevoie sa crestem bugetul cu sectii de vot paralele? ca doar nu eram doua rase umane diferite la un singur popor. Nu cred ca se impungeau sau se mancau votantii cu voluntarii. Adika sa intelegem ca unele sectii au fost rpegatite pentru romani si altele pentru martieni? Cheltuiala este, dar imputabila unui PRIM ministru iresponsabil cu banii publici, inn dorinta de a nu iesi referendumul. CUM poate sa spuna un PRIM ministru cetatenilor sa nu mearga la vot (adik la referendum). Daca isi dorea intradevar un insucces pe cale democratica ii indemna sa voteze NU, dar nu sa sugerezi absenteismul api sa te prevalezi de el ca insucces!

3. Imposibilitatea de a se prezenta la vot cei multi si activi in strainatate, cu drept de vot, din motive mai mult decat obiective. Absenteismul are doua componente una obiectiva si una subiectiva (las spre analiza pentru identificarea lor), dar de acolo pana la a vedea pe antena 3 un alt temebel care spunea ca cei care nu s-au prezentat au fost impotriva referendumului mi se pare o jignire la adresa noastra. CUM ADIKA stimabile? Eu daca am fost in delegatie nu am avut posibilitatea tehnica sa votez si tu imi iei (statistic) votul si il pui in seama celor pe care ii reprezinti care au votat contra? Nici macar dezinformarea nu stie sa o duca la liman. Altfel, omu, cu colonul iritat impotriva unui presedinte, nu avea nici macar bunul simt de a vorbii cu calm si cu respect fata de cei care deschid totusi la CANALUL ANTENEI3, (comportament coleric). Suprinzator este si Dl. CRISTOIU care desi e pe STANGA manifesta o URA PROLETARA specifica celor care nu mai au argumente stintifice pentru opinii si pozitii. Mai fratilor, pierdeti masura bunului simtz si sunteti paraleli cu acesta tara si acest popor. CHIAR CREDETI ca va credem? Sau. Chiar va credeti desteptii pamintului, daca ati ajuns inFORMATORI DE OPINIE? Ee ceva CE NE SCAPA? Cine cunoaste istorie reGASESTE ISTORIA in PREZENT.

In loc de final: ma uit cu uimire la cata ura proletara concertata si caustica se afla in fiecare din gazetari ce abordeaza acest subiect.
Si acum INTREB: dACa acesti domni sunt cu BASESCU (in fapt) si ne deruteaza (a se citi dezinformeaza) pentru a actiona asupra noastra psihologic si a fi solidar cu cel mai slab (de multe ori absent) ?

CINE POATE STII?

UN lucru e cert (ificat) avem un guvern asa de slab incat in ARDEAL se spune "de toata (penis popular)" GHICI

Niciun comentariu: