Treceți la conținutul principal

Chiar toti sunt timpitei? in tara asta

Ma mir si ma tot mir!

Nu imi vine sa cred ca toti baietii scoliti in arta comunicari (adica reporteri, ziaristi, moderatori, S.A.) toti sunt NEGRII IN CERUL GURII, de rai ce sunt, fireste. Nu vad nici o diferenta intre un pitbull si un ziarist care se ia de Basescu intr-un mod infantil (nu ca imi place de presedinte, dar incerc sa fiu neutru). Prin rautatea punctelor de vedere exprimate acesti gazetari (ca termenul vine din rusa si e important) nu ne arata decat ca intradevar OM-ul are dreptate, altfel nu reactionau asa in disperare. Ascultam in masina un post de radio, cica REALITATEA FM, dar moderatorul emisiunii mi se parea ireal, din alta lume. Se discuta de alegeri si referendum. Ii dadea una, una, cu cheltuiala pe referendum si ca acesti bani puteau fi folositi in alta parte. Nu mai spune stimabile! Cand iti vinzi forta de munca si puterea creatoare la patron ca si gazetar iti vinzi si MINTEA? Mie cel putin, mi se pare ca vorbeste la comanda celui care il plateste. Nu poate lega doua fraze originale. Sa nu imi spuna ca nu stie care sunt factorii asa zisului insucces la referendum. Sigur ca stie, dar nu poate recunoaste pentru ca il da patronul miine afara.

Incercam sa identificam noi:

1. DEZorganizarea facuta de tabara adversa (actuala guvernare) care sprijina politicianismul stalinist (nici comunisti nu intrebau poporul si nici acest guvern nu are de gand. Noroc cu elvetienii care o fac de 200 ani si place guvernantului roman sa se manifeste prin Elvetia pe banii publici si sa isi pritejeze economiile. Guvernul in mod clar nu doreste o confruntare cu poporul deoarece sunt multi non-valori sau altfel spus fara valoare si esueaza lamentabil.

2. De ce era nevoie sa crestem bugetul cu sectii de vot paralele? ca doar nu eram doua rase umane diferite la un singur popor. Nu cred ca se impungeau sau se mancau votantii cu voluntarii. Adika sa intelegem ca unele sectii au fost rpegatite pentru romani si altele pentru martieni? Cheltuiala este, dar imputabila unui PRIM ministru iresponsabil cu banii publici, inn dorinta de a nu iesi referendumul. CUM poate sa spuna un PRIM ministru cetatenilor sa nu mearga la vot (adik la referendum). Daca isi dorea intradevar un insucces pe cale democratica ii indemna sa voteze NU, dar nu sa sugerezi absenteismul api sa te prevalezi de el ca insucces!

3. Imposibilitatea de a se prezenta la vot cei multi si activi in strainatate, cu drept de vot, din motive mai mult decat obiective. Absenteismul are doua componente una obiectiva si una subiectiva (las spre analiza pentru identificarea lor), dar de acolo pana la a vedea pe antena 3 un alt temebel care spunea ca cei care nu s-au prezentat au fost impotriva referendumului mi se pare o jignire la adresa noastra. CUM ADIKA stimabile? Eu daca am fost in delegatie nu am avut posibilitatea tehnica sa votez si tu imi iei (statistic) votul si il pui in seama celor pe care ii reprezinti care au votat contra? Nici macar dezinformarea nu stie sa o duca la liman. Altfel, omu, cu colonul iritat impotriva unui presedinte, nu avea nici macar bunul simt de a vorbii cu calm si cu respect fata de cei care deschid totusi la CANALUL ANTENEI3, (comportament coleric). Suprinzator este si Dl. CRISTOIU care desi e pe STANGA manifesta o URA PROLETARA specifica celor care nu mai au argumente stintifice pentru opinii si pozitii. Mai fratilor, pierdeti masura bunului simtz si sunteti paraleli cu acesta tara si acest popor. CHIAR CREDETI ca va credem? Sau. Chiar va credeti desteptii pamintului, daca ati ajuns inFORMATORI DE OPINIE? Ee ceva CE NE SCAPA? Cine cunoaste istorie reGASESTE ISTORIA in PREZENT.

In loc de final: ma uit cu uimire la cata ura proletara concertata si caustica se afla in fiecare din gazetari ce abordeaza acest subiect.
Si acum INTREB: dACa acesti domni sunt cu BASESCU (in fapt) si ne deruteaza (a se citi dezinformeaza) pentru a actiona asupra noastra psihologic si a fi solidar cu cel mai slab (de multe ori absent) ?

CINE POATE STII?

UN lucru e cert (ificat) avem un guvern asa de slab incat in ARDEAL se spune "de toata (penis popular)" GHICI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Apa Riurilor - Serviciul de salubritate al romanilor

De fiecare data cand cresc corele riurilor se curata si albiile acestora pline de gunoaie ca efect al necivilizarii. Toata lumea arunca ce ii prisoseste fie ca merge la "iarba verde" fie ca locuieste in zone rurale si administratia nu a binevoit sa organizeze salubrizarea localitatilor. Apa din ploi si zapezi ne prezinta de fiecare data dimensiunea lipsei de civilizare a conationalilor. Asa ceva in tarile Europei sau chiar  in MONGOLIA nu se concepe.

GHID simplu pentru depunerea cereri unice de plată la APIA (util persoanelor care au teren agricol, animale, producatori, ..) pe 2015

Așa cum am povestit î n articolul cu pățania rudelor mele în raport cu APIA 2015 , m-am hotărât să denunț specializarea mea, AD-HOC,  în domeniu pentru a fi folositoare și altor persoane care au de depus cererea unică de plată la APIA pentru subveții la terenuri agricole, animale sau produse.  A se reține: Voi cei care citiți, din întâmplare, sau nu,  ca utilizatori de computere (copii, nepoți, frați, surori, afini ai acestora) îi puteți  ajuta!   PUTEȚI AJUTA BUNICII, PĂRINȚII ȘI ALTE RUDE CHIAR DIN ORAȘELE UNDE STUDIAȚI, LUCRAȚI pentru a depune documentașia la APIA!!! GHID (de amator) pentru fermierii care solicită subvenție de la APIA  PAS cu PAS (nu ca a președintelui) Pasul 1. Mergi la primăria unde sunt terenurile ce le utilizezi sau le deții și soliciți o Adeverință din care rezultă terenurile (parcelele) care sunt în proprietate sau utilizate. Dacă nu esti proprietar si utilizezi terenul altcuiva trebuie să faci un contract de ARENDĂ sau COMODAT. VEzi documente Pas

La Oarba de Mureş a existat un erou colectiv: oştirea română

Recent am trecut prin Oarba de Mures, un loc cu rezonanta in istoria poporului roman, citam din cuvantul la dezbaterea parlamentara a deputatului Lădariu Lazăr " Ardealul şi-a aşteptat fraţii cu inima la trecători, cu nădejde în izbânda visată, dorinţa de eliberare a Ardealului era să fie sprijinită, ca dovadă a unităţii de neam, de Divizia a IX-a de Infanterie Constanţa a generalului Costin Ionaşcu, celebra Divizie Mărăşeşti care s-a acoperit de glorie în Moldova în anii Primului Război Mondial. Ajunşi la capul de pod Cipău - Ogra - Iernut au întîlnit iadul pe pămînt: forţarea Mureşului, lupta pentru fiecare metru de teren sub văzduhul care fierbea avea un singur ţel – cucerirea blestematei Cote 495, aşezarea steagului victorios pe o poziţie inespugnabilă. Sub singurul îndemn "Înainte, val după val!", au căzut în acea toamnă a anului 1944 peste 11 000 de ostaşi. Pentru scoaterea din nemeritata uitare a celor care au dat ţării ca supremă jertfă tot ce aveau mai