Translate by Google

duminică, 9 ianuarie 2011

Prima zi ULTIMA din saptamana

In ultimi 20 de ani suntem surpinsi mereu de permutarile dispuse de cei care conduc, vremelnic, institutiile sociale din Romania. Modificarile de structura si de organizare au atins din pacate si Biserica Ortodoxa Romana. Calugarii in varsta, asceti si Vladicii  cu HAR si exeprienta in conducerea entitatilor religioase sunt trecuti in linie secunda (moarta) in vreme ce noua generatie de "popi smecheri si scoliti" schimba lumea la comanda "unora'. Sistemul de conducere a Bisericii Ortodoxe Romane, care se vede treaba este din ce in ce mai putin "AUTOCEFALA", are un grad de dependenta tot mai ridicat de anumite racorduri (a se citi "acorduri") internationale. La prima vedere sunt elemente inofensive, dar pe termen lung fac parte din foaia de parcurs a asa zisei agende ecumonice, agenda care se vrea sa unifice toate religiile generand intr-o dictatura religioasa care ar fi mai grava decat dictatura civila si am ajunge din nou la "perioada inchizitiei" in care Dumnezeu nu avea loc de puterea banului si a inrobiriifata da niste parveniti fie ei civili sau persoane cu "roba"

Incepand din acest an, ORTODOXIA din Romania a trecut la ritualul sionist, al evreilor si a declarat ca prima zi din sapatamana  "duminica" exact ca ca si la "evrei".

In urma cu cateva zile, am vazut o discutie, pe postul de televiziune Realitatea in care un redactor nu intelegea de ce e necesar sa schimbam legea veche si sa denumim duminca prima zi din sapatamana?!? A intervenit Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,  popa Stoica. Acest personaj ciudat, dar putator de cuvant, cu o aroganta si un tupeu de neimaginat avea un comportament in dialog demn doar un stapan pe o plantatie cu sclavi de acum trei secole. 
Popa Stoica ii spunea Doamnei jurnalist, si implicit noua telespectatorilor, ca nu e "practicanta". Ma intreb: religia ortodoxa romana este numai a practicantilor cu creierul spalat? Dupa care popa Stoica cu atitudine de "jupan atotstiutor"  explica, pe langa intrebari, ca la vremea "aceeia", ca sa citez din Evanghelie, Isus a inviat "duminica", prima zi din saptamana (dupa evrei). 

Inseamna ca VECHIU TESTAMENT nu mai are nici o valoare in mintea patriarhatilor condusi de DANIEL si ca Dumnezeu atunci cand a facut lumea a inceput-o cu ODIHNA zilei de duminica. Eu cred ca patriarhatii din spatele salariatilor patriarhiei ne cred IDIOTII pe toti care ne-am nascut in acesta religie. 

Stimabililor "popi" ISUS a inviat Duminica, in ziua a saptea dupa vechiul testament (asa dupa cum, am aflat ca DUMNEZEU a facut lumea). Dar, atentie: acesta  "zi" era socotita "prima" dupa Legea Locului "Palestina",  Lege a celor care l-au si omorat prin rastignire, punandu-l in mormant . Pai Stimabile popa Stoica scolit si purtator de informatie dezinformatoare, cum sa schimbi un calendar al legii din vechime pentru un calendar al calailor lui ISUS din acea vreme? 
Ma intreb ca multi altii: Pe cine slujiti la patriarhie? Inventati peste noapte ceia ce stramosii nostri nu gandeau sa viseze nici in visele negre. Cu atata usurinta modificati legea "strabuna" conform ordinelor primite incat puteti fi invidiati de orice armata din lume prin rigurozitatea cu care aplicati politicile impotriva "traditiei si a regulilor teologice" ale poporului roman. Marii conducatori ai Bisericii Ortodoxe Romana s-au jertifit pentru a o face independenta (AUTOCEFALA) si a mentine distanta fata de RUSIA, GRECIA, etc. si voi acesti conducatori parati ai BOR o inchinati puterii vremelnice ce guverneaza lumea. Iuda, (nu cred ca are legatura cu iudeii) a devenit un prunc mic  in timp....   

Niciun comentariu: