Translate by Google

miercuri, 30 noiembrie 2011

Mistretul si mistretii de la AGVPS IASI

In urma cu ceva timp, un avion al companiei TAROM la aterizarea pe aeroportul IASI a dat peste un porc mistret.

Dupa doua luni, citim stirea Cinci angajaţi ai Aeroportului Internaţional Iaşi sunt urmăriţi penal, după ce au tranşat, apoi au împărţit carnea unui porc mistreţ lovit de o aeronavă, în luna septembrie. Animalul trebuia predat Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, dar angajaţii aeroportului l-au jupuit ca pe un trofeu de vânătoare şi apoi s-au pozat cu el.” (sursa: Realitatea TV)


(I)Responsabilii Asociatiei de vanatoare au facut plangere penala angajatilor aeroportului care au transat porcul mistret mort. Animalul transat si lovit de avion nu avea ce sa caute pe pista de aterizare a aeroportului IASI.

PAI STIMABILILOR, DE LA AJVPS IASI, EU SUGEREZ AUTORITATILOR CARE GESTIONEAZA AEROPORTUL SA  VĂ FACA O PLÂNGERE PENALA PENTRU CA NU ATI LUAT MASURI DE PROTECTIE A VANATULUI. 

Domnilor de la AGVPS IASI, sunteti responsabili CIVILMENTE PENTRU DAUNELE PRODUSE DE PORCUL LASAT LIBER. Mă refer la daunele materiale produse de porcul mistret: aeronavei, gardului si altor active ale aeroportului, inclusiv costurile tehnice de verificare a avionului. 

Poate ca cei de la AJVPS IASI sunt deranjati ca nu au mâncat slănina și carnea animalului si au auzit domniile lor de plangere penala, dar de raspundere civila delictuala nu au auzit. Poate isi fac ”mea culpa” pentru neglijenta in serviciu (care e tot infractiune). :))

Niciun comentariu: