Translate by Google

joi, 18 aprilie 2013

Miza mutării sediului central a TRANSGAZ, smecherii pe termen lung pentru camarila

În era informaticii când poștașul este înlocuit cu un simplu click, România guvernaților de la USL, cu meseriashi care guvernează, vremelnic, văduvesc (era sa spun jefuiesc) în aceste zile Regiunea TRANSILVANIA. In această zonă a mai rămas un singur pol de putere economica de nivel național, adică economia gazului reprezentată prin ROMGAZ si TRANSGAZ. Comentariul președintelui Băsescu este extrem de concis și corect. Preluăm din EVZ: "Preşedintele Traian Băsescu nu vede cu ochi buni mutarea propusă de ministrul Niţă. "Nu are rost să o muţi. De ce? Să punem rudele noastre în locul rudelor lor? E o prostie", a declarat şeful statului." conform www.evz.ro.

Argumentele ministrului NIȚĂ frizează ridicolul prin argument ca investitorii (vreo doua trei persoane ce ii reprezinta) nu au aeroport. Corecte sunt și opiniile sindicatelor " motivațiile oferite de executiv sunt fără fundament şi că una dintre explicațiile primite se referă la faptul că investitorii aterizează la Bucureşti şi trebuie să mai piardă 4 ore pe drum până la Mediaş"
Personal consider că argumentele pentru mutarea Sediilor Sociale sun cretine și făcute pentru tâmpiții de români. Întreb și eu: 
- cât costa transportul cu elicopterul (proprietate TRANSGAZ sau nu) pentru un drum (zbor) pe luna sau săptămână de la Aeroportul Sibiu (care este modernizat si are conexiuni multiple in Europa) până la Mediaș (50km) sau de la Otopeni (200km)????
- si apoi nu înțeleg de ce NIȚĂ, mare strateg și cu PONTA, prim ministru, nu lasă acestă decizie la nivelul viitorilor ACȚIONARI, mutarea să se facă PE CHELTUIALA ACESTOR (potențiali) INVESTITORI nu pe cheltuiala statului român, adică a noastră, a tuturor!!!
- cât costa statul ROMÂN, cheltuielile cu șomajul, celor din Mediaș și cât costa noile sedii din București pentru o Decizie de satisfacere a clientelei de partid PSD ce va fi angajata in noua structură???
- de ce tace și nu acționează sau reacționează  Primarul SibiuluiKlaus Iohannis, înscris proaspăt în partidul de guvernământ PNL? Presupun ca s-a înscris într-un partid la guvernare și pentru a ajuta județul SIBIU cu ale sale Municipii Sibiu și MEDIAȘ!!! (Sibienii nu se simt trădații???)


Tovarăși guvernanți: Ne credeți proști sau idioții? Asta o fi politica SOCIALA a PSD.... (MADE of Dl.  NIȚĂ și Dl. Ponta), dar politica economică nu este decât în sensul satisfacerii camarilei de partid și poate personale!!!

În viitoarea regiune din Transilvania, subordonarea deciziilor energetice va sărăcii zona care nu va mai putea colecta taxe pentru dezvoltare. Se vede treaba așa... comuniștii, hrușcioviști,  s-au odihnit dar nu se predau ::). Conduc vremelnic destinele României, fără viziune, probabil cu teama restaurației Imperiale și atunci muta instituția decizionala în domeniul Gazului la București....
În cazul privatizării, cei din ARDEAL nu sunt competitivi .... la cerere/ofertă :))

Persoanele care au lipit afișe electorale în București sunt în fața interesului național.


Niciun comentariu: