Translate by Google

duminică, 19 iulie 2009

Politist cu radar - Zapciul modern

Este incredibila imaginatia politistilor care este bolnava de cele mai multe ori. Militieni de politie, ascund masinile dotate cu radar sub copaci sa prinda cu orice pret soferi care merg mai repede. Acesti zapcii moderni fac orice numai sa jumuleasca conducatorii auto si sa ii prinda ca merg cu viteza.
In imagine o masina a politiei din SIBIU (IPJ SIBIU), ascunsa in boscheti, adica intre un copac si o casa, de catre politistul din dotarea masinii. Militianul modern dorea cu orice pret sa suprinda conducatorii auto care indrazneau sa depaseasca 50km/ora.
Se observa cu destula usurinta faptul ca politia rutiera are atributiile unui zapciu. Se iau orice masuri numai sa amendeze si sa incaseze bani de la soferi.
Dar lipsa infrastructurii rutiere, cine o amendeaza?
Tot timpul mai marii politiei argumenteaza cu statistica accidentelor masurile aberante luate. Pai stimabililor statistica este influentata de drumurile: proaste, nemarcate, aglomerate si cu politisti care opresc soferii la controale de rutina chiar in locuri nepermise opririi. De cele mai multe ori spaga se transmite prin achitarea de catre soferi a unor sticle de cola la barul din apropiere. La final de program politistul rascumpara lichidul racoros ....
n.n. Am auzit si eu de la soferi necunoscuti treaba cu sucul, poate e de la canicula si vorbeau aiurea, dar daca nu?...

Niciun comentariu: