Treceți la conținutul principal

Potera medicala un alt element de opresiune

Ramai cu gura cascata cum se iau Deciziile in Romania de catre guvernantii. Foamea de bani, lipsa masurilor si a deciziilor coerente ne transforma intr-o lume a IV, nici macar a III-a. Cred ca primul ministru BOC sau vreun membru a Cabinetului si-a adus aminte ca pana sa ajunga prin Guvern au avut si beneficiat de concedii medicale fictive platite din fondurile sociale. Masura imediata: instauram o politie medicala. In prima zi s-au dat amenzi de 900 mii lei. Sunt amendati medicii!!!  In tara asta chiar nimeni nu mai gandeste? In tara asta cei care trebuie sa respecte LEGILE si drepturile oamenilor au menirea de a le incalca in mod abuziv?

Din orice se creeaza o diversiune, o frica, o teroare la nivel de populatie. Incompetenta guvernului ne duce inapoi cu 60 de ani la un Agamita Dandanache din tablourile lui Caragiale.

Am vazut aseara pe ministrul Sanatatii, un ametit, ca justifica amenzile cu dosare de concediu medical in care nu exista Adeverintele de la ANGAJATORI. Pai stimabile, ministru, in ce lume si in ce secol traiesti? In loc sa scoti obligativitatea prezentarii acestui document inutil si birocratic tu te prevalezi de inexistenta lui sa iei cu japca banii de la cei care au dreptul, pentru ca in fond de aia sunt asigurati si platesc.

In Romania anului 2010 computerele, internetul si retelele proprii de comunicare in mediul virtual sunt o normalitate si toate informatiile sunt procesate electronic. Ministerul Sanatatii obliga bolnavii sa nu se imbolnaveasca pana nu merg la locul de munca sa isi ia o adeverinta din care sa rezulte ca sunt asigurati medical.

Tampitilor! Verificati baza de date a Casei de Asigurari de Sanatate de pe un computer de  la Spital sau de pe un computer de tip laptop al Medicului de Familie si gata aveti informatii daca pacientul are dreptul!!! De ce mai este nevoie de o hartie in plus? Cica, de aceia nu este complet dosarul ca lipseste o hartie inutila!!! Ce atata filosofie? Poate o fi nestiinta?  Dar daca este rea vointa!!!

Atentie guvernanti nepregatiti! Drepturile oamenilor la plata indemnizatiei de Concediu Medical deriva din calitatea de asigurati pentru care au cotizat lunar. Masurile luate sunt ingerinte, ale politicienilor care guverneaza, intr-un act comercial de asigurare obligatorie. Nu poti da o amenda fara sa ai rezultatul unei Comisii medicale care sa decida daca nevoia de concediu medical a fost sau nu fireasca!!!

Cand vor fi amendati cei care au deturnat fondurile de la asigurarile de sanatate si de somaj?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Apa Riurilor - Serviciul de salubritate al romanilor

De fiecare data cand cresc corele riurilor se curata si albiile acestora pline de gunoaie ca efect al necivilizarii. Toata lumea arunca ce ii prisoseste fie ca merge la "iarba verde" fie ca locuieste in zone rurale si administratia nu a binevoit sa organizeze salubrizarea localitatilor. Apa din ploi si zapezi ne prezinta de fiecare data dimensiunea lipsei de civilizare a conationalilor. Asa ceva in tarile Europei sau chiar  in MONGOLIA nu se concepe.

GHID simplu pentru depunerea cereri unice de plată la APIA (util persoanelor care au teren agricol, animale, producatori, ..) pe 2015

Așa cum am povestit î n articolul cu pățania rudelor mele în raport cu APIA 2015 , m-am hotărât să denunț specializarea mea, AD-HOC,  în domeniu pentru a fi folositoare și altor persoane care au de depus cererea unică de plată la APIA pentru subveții la terenuri agricole, animale sau produse.  A se reține: Voi cei care citiți, din întâmplare, sau nu,  ca utilizatori de computere (copii, nepoți, frați, surori, afini ai acestora) îi puteți  ajuta!   PUTEȚI AJUTA BUNICII, PĂRINȚII ȘI ALTE RUDE CHIAR DIN ORAȘELE UNDE STUDIAȚI, LUCRAȚI pentru a depune documentașia la APIA!!! GHID (de amator) pentru fermierii care solicită subvenție de la APIA  PAS cu PAS (nu ca a președintelui) Pasul 1. Mergi la primăria unde sunt terenurile ce le utilizezi sau le deții și soliciți o Adeverință din care rezultă terenurile (parcelele) care sunt în proprietate sau utilizate. Dacă nu esti proprietar si utilizezi terenul altcuiva trebuie să faci un contract de ARENDĂ sau COMODAT. VEzi documente Pas

La Oarba de Mureş a existat un erou colectiv: oştirea română

Recent am trecut prin Oarba de Mures, un loc cu rezonanta in istoria poporului roman, citam din cuvantul la dezbaterea parlamentara a deputatului Lădariu Lazăr " Ardealul şi-a aşteptat fraţii cu inima la trecători, cu nădejde în izbânda visată, dorinţa de eliberare a Ardealului era să fie sprijinită, ca dovadă a unităţii de neam, de Divizia a IX-a de Infanterie Constanţa a generalului Costin Ionaşcu, celebra Divizie Mărăşeşti care s-a acoperit de glorie în Moldova în anii Primului Război Mondial. Ajunşi la capul de pod Cipău - Ogra - Iernut au întîlnit iadul pe pămînt: forţarea Mureşului, lupta pentru fiecare metru de teren sub văzduhul care fierbea avea un singur ţel – cucerirea blestematei Cote 495, aşezarea steagului victorios pe o poziţie inespugnabilă. Sub singurul îndemn "Înainte, val după val!", au căzut în acea toamnă a anului 1944 peste 11 000 de ostaşi. Pentru scoaterea din nemeritata uitare a celor care au dat ţării ca supremă jertfă tot ce aveau mai