Translate by Google

joi, 18 octombrie 2012

Pe TAROM scrie AUSTRIA AirLines

Conform publicației CAPITAL, ”Consiliul de Admininstraţie al companiei Tarom, întrunit pentru prima dată pe 17 octombrie, l-a numit pe Heinrich Vystoupil, fost şef al reprezentanţei în România şi Moldova a Austrian Airlines, în funcţia de director general al TAROM.”.

Cunoaștem procedurile care în  timp  s-au executat la PETROM, BCR, ASIROM, s.a. și acum urmează TAROM. 

Concluzia: privatizam si TAROM în favoarea AUSTRIA AIRLINES. Domnul, Heinrich Vystoupil, fost şef al reprezentanţei în România şi Moldova a Austrian Airlines, este un evaluator (asa cum am avut în sectoarele energetic, petrolier, bancar, de asigurări înainte de privatizare). Domnia sa va evalua situația TAROM de la fata locului (având acces la documente importante) va furniza informații corecte investitorului AUSTRIA AIRLINES. În acest timp autoritățile, cele care l-au uns ca director, vor demara procesul de privatizare. 
În sfârșit rețeta PSD, patentata de ADRIAN NĂSTASE în cazul PETROM și nu numai se păstreaza ca o formula magică pentru salvarea economiei de către  doctorandul sau Victor PONTA.Este un lucru bun privatizarea și nu în favoarea oricui. AUSTRIA este o țara importantă pentru evoluția geopolitica și trebuie sa fim mândrii că se apleacă asupra activelor economice din România. 

Niciun comentariu: