Translate by Google

miercuri, 22 iulie 2015

JAF la dumul mare in FRANȚA - europeană

Azi am fost solicitat pentru o consultanță la un eveniment petrecut in FRANȚA azi noapte, 21/22 iulie 2015. Aflând detaliile cazului, constat că nesiguranța cetațeanului european este declanșată chiar de cetățenii aflați in tări ”dezvoltate economic” si chipurile civilizate. Sa vă prezint faptele:
Jaful/Eveniment a avut loc în regiunea NORMANDIA, parcarea Bretagne Frigo Stef, Zi de Dioulan 29140 Rosporden. Un Autotren inmatriculat in Romania, parcat, pentru orele de odihna ale soferului, este atacat de aproximativ 20 cetațeni francezi care cer actele de pe marfa soferului. Acesta refuza si se blokeaza in cabina. Indivizii (Haiduci moderni), distrug incuietorile autotrenului cu flex, sparg rotile si taie condictele de frina. Infractorii cetateni francesi si europeni (se pare ca agricultori francezi) leagă cu un cablu box-paletii pe care era marfa si trag un numar de 5 boxpaleti afara din camion, cu ajutorului unei masini de teren. Peste alti doi trei boxpaleti pun motorina. Intre timp a sosit un vehicul care a luat din marfa scoasa din semiremorca.

După apeluri  telefonice insistente la serviciul de urgenta facute de catre sofer la jandarmerie, la sfarsitul acțiunii de distugere, au raspuns si jandarmi. Jandarmii au venit, au stat de vorba cu infractori francezi si au plecat la alt incident.  Soferul a fost indemnat sa plece amenintat ca la ora 6 dkimineata revin si distrug in continuare. 

Cred ca viitorul EUROPEI este in aceste mici intimplari de o gravitate exceptionala, din care rezulta ca un stat precum FRANȚA nu poate tine sub control situația și acționeaza cu retard. 

Pot sa ma gandesc ca in acest moment, FRANTA trebuie ocolita ca turist, intrucat nu mai ai nicio siguranta. (batista este pe tambal ca sa nu scada veniturile din turism).

Poze de la fata locului.In ce tara bananiera mai exista atata lipsa de securitate si siguranta pe drumurile publice? 

Cum reactioneaza presa la aceste situatii care se pare ca nu sunt unice?

Cum privesc autoritatile romane tratamentul companiilor de transport din romania? În Romania intelegem ca sunt tratati de GUVERN, POLITIE, ISCTR ca o potentiala sursa de spaga, venituri suplimentare la buget, dar in strainatate?

Niciun comentariu: