Treceți la conținutul principal

Prosteala data romanilor cu protectia scutului anti-racheta!

De cateva saptamani romani pot merge linistiti pe strada ca vor fi aparati de scutul amercan antiracheta, asa cum am fost informati din presa.

Informarea si dezinformarea a fost perfecta si lumea e usurata ca americanii asteptati de romani vreme de  50 de ani amplaseaza niste receptori si radare pe teritoriul nostru pentru a ne consolida securitatea impotriva rachetelor militare balistice din IRAN sau KOREA de NORD. Pana aici e frumos si politologi, experti militari si oameni politici vad treaba asta ca pe un succes.

Sa recapitulam la RECE:
1. Se amplaseaza in Estul Europei, respectiv pe teritoriul Romaniei, o retea de receptori si radare care au setarile necesare pentru a supraveghea miscarile aeriene a semnala orice lansare de racheta spre Vestul Europei din Zona IRAN (Theheran) care este cam la 1200km departare.

2. In ipoteza sau in momentul lansarii rachetei cu focos nuclear, din IRAN,  receptorul radarului, din Romania, da alarma si comanda lasarea rachetelor Patriot de undeva din Germania adica tot de la 1000km departare fata de Romania, dar in VEST.

3. Cand racheta agresoare pleaca din IRAN spre Vestul Europei si Racheta PATRIOATA Americana este lansata tot de la 1000 km din Vestul europei spre IRAN, spre EST se intimpla ca ele sa se ciocneasca sau ciocaneasca.

4. Presupun ca presupuneti sau stiti in ce spatiu aerian se intercepteaza cele doua rachete lansate in sensuri opuse de la distante aproximativ egale fata de ROMANIA (1000km) si se distrug.

5. Pai cine poate sa contrazica o logica a bunului simt. Cu ogive nucleare sau nu, zona de impact a celor doua potentiale rachete este spatiu aerian al Romaniei sau Ungariei cel mult. Vitezele sunt asemanatoare, iar pe teritoriul Romaniei nu vor fi si baze de lansare ca interceptarea sa se faca deasupra Marii Negre la jumatate distanta fata de lansare!!!!

PERICOL MARE NENE IANCULE.
Propun domnilor experti si formatori de opinie sa mai studieze riscurile reale ce sunt asupra Romaniei, daca exista sau nu un pericol real. Sa nu mai zic ca trebuie sa aiba o viziune si cei care conduc negocierile din pozitia caprei! 

Comentarii

elena a spus…
un articol citit in evenimentul zilei de luni, 22 februarie mi se pare o completare binevenita la acest post si va invit sa il cititi: " Comentatorii iranieni spun că Teheranul nu are de ce să tragă cu rachete spre Europa, cu atât mai puţin spre România, pe care o consideră doar un pion al Statelor Unite.

Vestea că România va găzdui componente ale scutului antibalistic american, destinat în mod explicit apărării împotriva unui eventual atac cu rachete lansate din Iran, nu a provocat cine ştie ce reacţii oficiale la Teheran. „Fiecare ţară are dreptul să facă ce vrea” Tabăra pro-reformistă nu a dat mare atenţie ştirii că România se va număra printre ţările care vor găzdui elemente ale scu tului american antirachetă. Mohsen Rezaie, de la ziarul „Etemaad-e Melli”, spune că fiecare ţară are dreptul să facă ce consideră de cuviinţă. „Lângă voi sunt ruşii. Ştim cu toţii că URSS a dispărut, dar Rusia a rămas. Nici iranienii nu iubesc în mod deosebit Rusia, chiar dacă guvernul nostru este protejat de Moscova în Consiliul de Securitate ONU. Este o protecţie condiţionată: când nu vor mai avea nevoie, ne vor arunca ca pe un pantof vechi”, e de părere Mohsen Rezaie.

Acesta apreciază că toată vâlva creată în Iran în legătură cu scutul american antirachetă este doar parte a propagandei antiamericane şi că, de fapt, scutul este contra Rusiei, nu împotriva Iranului.

Interesele SUA din zonă, primele vizate în caz de atac

Dacă SUA vor ataca Iranul, regimul de la Teheran va riposta, dar asta nu înseamnă implicit că aliaţii Washingtonului din Europa vor fi în pericol, susţine Rezaie.

„Să fim serioşi, de ce ar ataca Iranul Europa? Chiar şi în cazul unui atac american asupra Iranului, din cauza programului nuclear, guvernul de la Teheran poate să reacţioneze mult mai eficient împotriva intereselor americane de aici din zonă, decât să arunce rachete spre Europa: de exemplu, poate fi blocată strâmtoarea Ormuz, pe unde trece tot petrolul arab, sau pot fi activate Hezbollahul şi Hamasul ca să dea bătăi de cap Israelului”, explică Mohsen Rezaie...
sursa: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/887273/Pana-in-1989-ati-avut-un-stapan---Rusia-acum-aveti-altul/

Postări populare de pe acest blog

Apa Riurilor - Serviciul de salubritate al romanilor

De fiecare data cand cresc corele riurilor se curata si albiile acestora pline de gunoaie ca efect al necivilizarii. Toata lumea arunca ce ii prisoseste fie ca merge la "iarba verde" fie ca locuieste in zone rurale si administratia nu a binevoit sa organizeze salubrizarea localitatilor. Apa din ploi si zapezi ne prezinta de fiecare data dimensiunea lipsei de civilizare a conationalilor. Asa ceva in tarile Europei sau chiar  in MONGOLIA nu se concepe.

GHID simplu pentru depunerea cereri unice de plată la APIA (util persoanelor care au teren agricol, animale, producatori, ..) pe 2015

Așa cum am povestit î n articolul cu pățania rudelor mele în raport cu APIA 2015 , m-am hotărât să denunț specializarea mea, AD-HOC,  în domeniu pentru a fi folositoare și altor persoane care au de depus cererea unică de plată la APIA pentru subveții la terenuri agricole, animale sau produse.  A se reține: Voi cei care citiți, din întâmplare, sau nu,  ca utilizatori de computere (copii, nepoți, frați, surori, afini ai acestora) îi puteți  ajuta!   PUTEȚI AJUTA BUNICII, PĂRINȚII ȘI ALTE RUDE CHIAR DIN ORAȘELE UNDE STUDIAȚI, LUCRAȚI pentru a depune documentașia la APIA!!! GHID (de amator) pentru fermierii care solicită subvenție de la APIA  PAS cu PAS (nu ca a președintelui) Pasul 1. Mergi la primăria unde sunt terenurile ce le utilizezi sau le deții și soliciți o Adeverință din care rezultă terenurile (parcelele) care sunt în proprietate sau utilizate. Dacă nu esti proprietar si utilizezi terenul altcuiva trebuie să faci un contract de ARENDĂ sau COMODAT. VEzi documente Pas

La Oarba de Mureş a existat un erou colectiv: oştirea română

Recent am trecut prin Oarba de Mures, un loc cu rezonanta in istoria poporului roman, citam din cuvantul la dezbaterea parlamentara a deputatului Lădariu Lazăr " Ardealul şi-a aşteptat fraţii cu inima la trecători, cu nădejde în izbânda visată, dorinţa de eliberare a Ardealului era să fie sprijinită, ca dovadă a unităţii de neam, de Divizia a IX-a de Infanterie Constanţa a generalului Costin Ionaşcu, celebra Divizie Mărăşeşti care s-a acoperit de glorie în Moldova în anii Primului Război Mondial. Ajunşi la capul de pod Cipău - Ogra - Iernut au întîlnit iadul pe pămînt: forţarea Mureşului, lupta pentru fiecare metru de teren sub văzduhul care fierbea avea un singur ţel – cucerirea blestematei Cote 495, aşezarea steagului victorios pe o poziţie inespugnabilă. Sub singurul îndemn "Înainte, val după val!", au căzut în acea toamnă a anului 1944 peste 11 000 de ostaşi. Pentru scoaterea din nemeritata uitare a celor care au dat ţării ca supremă jertfă tot ce aveau mai