Translate by Google

vineri, 4 martie 2011

Liberalismul fara liberali la CODUL MUNCII

Un roman adevarat, este ca orice roman pus la zid de oameni care vorbesc dar nu au facut nimic in viata lor. Dupa 23 de ani de bezna intelectuala in care tara este condusa haotic de nepriceputi, din intimplare, la presiunea tarilor civilizate si puternic dezvoltate SUNTEM OBLIGATI sa corectam legislatia astfel incat sa performama economic si social. 58 de ani de presiuni comuniste pe acest popor au inradacinat in constiinta majoritatii ca STATUL e un fel de STALIN (tatuca) care ne tot da si nu ne cere nimic.
Zilele trecute am aflat si eu ce conduceri imbecile au guvernat ROMANIA timp de doua decenii in scopul vadit de a o controla politic si finaciar.
Dupoa 20 d ani, salariatii bugetari, atentie, NU AU UN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA care sa le ofere drepturi si obligatii. Guvernantii justifica miselia prin existenta LEGII, STATUTUL FUNCTIONARULUI, etc.., care in fapt nu sunt decat acte de reglementare si administrative. Acesta parghie acceptata pana si de "conducatorii de sindicate" permite instabilitatea pe functie si obliga la supunere fata de partidele la guvernare. Un director este numit printr-un ORDIN, dar nu are CONTRACT de munca cu statul prin ORDONATORUL de CREDITE care l-a numit in functie!!!
Salariatii, bugetari sunt ca si patriarhii egali, iar seful este PRIMUL dintre egalii. E inccredibil cu 1.3 milioane de romani se multumesc cu cojile de la masa sefilor care au lipit mai mutle afise in perioada electorala.

Nesiguranta ii cuprinde pe toti si se simt ca se darama zidul Berlinului daca trec in mediul privat.

Acum se schimba CODUL MUNCII, liberali, antreprenori sunt o entitate enclavizata fara reprezentanti. De dragul votului care va sa vina CRIN (bugetar convins) nu saluta un COD al MUNCII adaptat zilelor in care traieste omenirea. Singurul care are coloana vertebrala si trece peste doctrine politice este DINU PATRICIU. Incepe sa imi placa de acest personaj, care cu putin fler poate deveni o personalitate care sa il inlocuiasca pe Traian BASESCU. Il vad un viitor presedinte al judetului european numit ROMANIA intr-o perioada interesanta din punct de vedere geopolitc. Statele vor fi subscrise corporatiilor.

Felicitari Dinu Patriciu! Mai trebuie ca partidul liberal sa il schimbe pe comunistu din fruntea PNL, bugetar convins si beneficiar al politicilor comuniste de stanga, (toata viata a astepta leafa de la stat) si PNL castiga alegerile si fara coalitie!
DP este un adevarat om de afaceri cu viziuni national -  liberale. Aceasta atitudine ar trebui sa o aiba toti care au peste 30 de ani (citez din Petre TUTEA) si sa nu adopte o atitudine de mana intinsa catre stat tot timpul…)

Cu aceste masuri si altele care vor urma PDL ul devine partidul antreprenorilor si intreprinzatorilor si recupereaza suprinzator toate puntele procentuale…
Patriciu poate sa ii urmeze la presedintie lui Traian Basescu, intrucat vine si timpul sau timpurile ADEVARULUI.

Niciun comentariu: