Translate by Google

miercuri, 5 decembrie 2007

Despre Charisma liderului

"Charisma liderului" scrisa de Ghe Aradavoaice,
Citind cartea nu pot sa nu remarc utilitatea informatiilor si a mesajelor editate.O carte super faina usor de citit si inteles. La pagina 15, am gasit un paragraf care merita cunoscut, reproduc
"Frica, indoiala, temerea si ingrijorarea cel mai adesea, nu au suport real, liderii stiu acest lucru si alunga asemenea sentimente. De altfel, este binecunoascut rezultatul unor sondaje care au relevat ca 40% din lucrurile care ne ingrijoreaza nu se petrec niciodata, 30% apartin trecutului si nu se poate face nimic cu ele, 12% se refera la afacerile celorlalti care nu sunt treaba noastra, 10% vizeaza boala real sau imaginara si numai 8% merita sa ne nelinisteasca, din cauza lor. ... liderii charismatici zambesc mai mult cu ochii decat cu buzele.
Recomand cu caldura cartea editata la Editura ANTET XX PRESS este un ghid in 10 pasi pentru obtinerea charismei de lider (atitudine, credinta, principii, comunicare, inteligenta emotionala, entuziasm, incredere in sine, persuasiune, mentalitatea de invingator, succesul)

Niciun comentariu: