Translate by Google

vineri, 20 februarie 2009

Anticriza = Made in Romania!

Se cunoaste fapul ca orine poate produce, dar profitul vine cand ai cui sa vinzi. Romania a fost cuprinsa in Uniunea Europeana pentru populatia numeroasa ca piata de desfacere. Douazeci de milioane de cumparatori nu sunt de neglijat.
Spirala blocajului economic produce somaj, restruturari si redimensionari de activitate economica. Una din masurile de contracarare a scaderii economice e la indemana noastra. Sa cumparam piinea de la brutaria din oras nu din alte orase. Sa cumparam produsele din tara nu din alte tari. Produsele fabricate in Romania la care isi aduc aportul rudele prietenilor sau prieteni rudelor noastre in calitate de salariati administratori sau chiar functionari publici ce raspund sau verifica activitatea firmei, TREBUIE sa le cumparam cu prioritate fata de produsele importate. Solutia e la noi. Sunt de felicitat autoritatile Apulumului contemporan care fac o reclama pozitiva. Vezi FOTO. De asemenea o stima deosebita o am pentru realizatorii ce promoveaza bradurile romanesti la Realitatea TV . Romania incepe sa fie pe miiini bune!
Eu cumpar ce se produce in Romania. Va invit la o analiza si nu luati ce este ieftin si colorat. Suntem prea saraci pentru stifturi produse pe aiurea. Made in Romania!!!

Niciun comentariu: