Translate by Google

duminică, 8 martie 2009

Despre cipuri, micro cipuri în pasapoartele biometrice

Mă întreb cu câtă ușurință factori de răspundere aprobă introducerea acestor pasapoarte cu date biometrice in circulație. Mă refer aici la faptul că acești oameni semnează astăzi în calitate de oameni politici, mandatari ai noștri, să se introducă astfel de instrumente de verificare, control si monitorizare a persoanei. Semnează și susțin acest proiect cu das ă trăiți când sunt în parlament, ministere, IGP, etc. Pentru acesti decidenți politico administrativi azi este OK, dar mâine pot fi victimele proprilor decizii asumate cu stilul dâmbovițean post decembrist "da să traiții".
Spuneam ca mâine pot redeveni fără voia lor oameni simpli si chiar ei sa fie victime ale acestui control militarizat asupra persoanei.

De ce sa nu spunem direct faptul ca aceste cipuri atenteaza grav la libertatea de existență și mișcare a persoanei. Libertățile limitate în perioada comunismului devin democrații în comparație cu ce se întâmpla după ce esti monitorizat 24 din 24 ore. Si când te gândești că totul va fi în numele unei lupte antiteroriste inexistente în fapt. Luptă inventată în laboratoarele serviciilor secrete din USA, Israel si uneori Londra. Așa cum arată informațiile de pe net, 11 septembrie a fost creat de serviciile special americane pentru a se victimiza și a legitima acapararea de resurse minerale în IRAK și acum in IRAN.

Eu cred ca, noi românii, trecem dintr-o extremă care a fost cât se poate de clară dată de lagărul comunist într-o alta și mai gravă dată de capitalismul multinațional.

Nu se poate sa monitorizezi așa de strict persoana și să exerciți un control asupra acesteia în cele mai mici detalii. In numele cui si pentru ce atâta control si monitorizare? Vreau să văd aplicabilă treaba cu cipurile si să ii vad pe politicienii de azi, pensionarii de mâine cu cipuri biometrice comentând despre politica nesatisfacatoare a celor de atunci.

Peste 5-10 ani o sa vedem un alt politician care poate va avea probleme cu DNA-ul ca si ADRIAN NASTASE, dar acel politician va fi monitorizat cu cipurile introduce acum in pasapoarte biometrice chiar de decizia lui.

Chestia asta sună ca și un articol de al meu despre cartea verde (asigurare de răspundere civilă auto cu valabilitate în exteriorul țării). In acel articol scriam că platesc asigurare cu valabilitate extinsa toti proprietari de autovehicule din România și beneficiază de asigurare doar 3-5% din persoanele care și ies din țară. In acest caz se pun cipuri la 100% din cetățeni, pentru 1-3% infractori și eventual 0,001% teroriști.

Eu zic ca merită inițiată o petiție on line de protest, o semnez cu drag.

Murdar tare.

Un comentariu:

www.jamescrissilv.ro spunea...

Bine v-am regasit.
Un prieten.
O zi minunata iti doresc