Translate by Google

luni, 21 ianuarie 2008

Penalishtii sau penal ii stii

Se pun intrebarile? 1. Daca nu ai facut nimic de ce iti este teama? 2. De ce apelezi la toate mijloacele politice si de grup (politic) pentru a sprijinii stoparea unor documente din fara premergatoare urmariri penale? 3. Oare ministri nu au bani pentru un avocat sa probeze nevinovatia? 4. Daca se opune atat de mult lumea buna, presa, guvernul, etc. insemna ca sunt probe clare? Se stie ca de la a incepe urmarirea penala pana la trimiterea in judecata si judecata propiu zisa urmata de o condamnare, un APEL sau RECURS dupa caz e cale lunga, fara probe evident. Mie mi se pare ca la guvern s-o gatat (regionalism - teminat) atza neagra si se coase cu alba. 5. Ce e greu pentru un ministru care nu a factu nici o fapta penala sa scrie ca orice om din tara asta "declar ca nu am facut nimic din cele arate in material si sustin cu probe nevinovatia. (punct)" Se asteapta raspuns ........... cu versuri din 1972 cand • Aparea şlagărul „Opriţi timpul!!!" cantat de Corina CHIRIAC.

2 comentarii:

niuna spunea...

Norica, mama baronilor PNL
In plin scandal legat de numirea Noricai Nicolai la Ministerul Justitiei si de razboiul cu Traian Basescu legat de procedura punerii sub urmarire penala a celor 8 ministri, liderii PNL au luat ieri decizia de a face front comun pentru apararea baronului de Gorj, Dan Ilie Morega, trimis in judecata pentru fapte de coruptie si urmarit penal de DNA in alte doua dosare.
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=17172&art=41806&cHash=6ce7d00676

oare chiar nu mai avem oameni de calitate, in adevaratul sens al cuvantului ?!

niuna spunea...

lasand ministrii...Cum face un deputat 3 milioane de euro in 9 luni ?! o intebare simpla...Deputatul Niculae Badalau, seful PSD Giurgiu, a reusit in doar citeva luni sa dea un tun imobiliar de aproape trei milioane de euro. Metoda a fost simpla: a cumparat de la fosta sa firma 130 de hectare de teren extravilan cu 12.000 de euro, a transferat terenul in intravilan cu ajutorul unui primar, fost coleg de partid, si apoi l-a vindut unui dezvoltator imobiliar cu aproape trei milioane de euro.
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=17224&art=41870&cHash=085553faaa

fara comentarii...