Treceți la conținutul principal

Absurdul --- postului de PRIMAR GENERAL - conditie data de ziaristi

Nesimtirea reporterilor REALITATII, si nu numai, nu mai are unitate de masura!!! NU sunt fan al primarului General ales de Bucuresteni pentru ca nu ma reprezinta, nu-l cunosc. Mai mult a avut o campanie publicitara cu un spot publicitar de CHELNER. Nu pot sa nu remarc nesimtirea reporterilor "INCHIZITORI" care cu un ton STALINist interogheaza: Spune domnule unde ai fost? De ce ai fost plecat ... O ZI din BUCURESTI? Pai mai temebelilor este in primul rind un OM si apoi nu este omul de la salubritate cu lopata in mana sau drumarul de acum 50 ani cand dadea cu lopata zapada. Exista o intitutie care se numeste PRIMARIE cu angajati cu fise ale postului, cu contracte comerciale de deservire a urbei ce trebuie sa isi faca datoria. Impuscati-l (cu vorbe fireste) si pe TARICEANU pentru ca nimic nu merge in tara asta !!! Nu aveti curaj pentru ca sunt interese de patronat salariat. Chiar toti in ROmania asta or fi prosti si va agreaza tonul de nesimtire in care un ziarist pune intrebarile unui "OM" indiferent cine este si cum se numeste. Cred ca pentru a fi ziarist trebuie sa se inceapa cu un curs de 7 ore in care sa se predea "CEI SAPTE ANI DE ACASA". Orele de curs sa aiba tematica: 1 - Salutul si raspunsul la salut; 2- Intrebarea (adresare si raspuns) ; 3- Raspunsul netrunchiat sau taiat numai pentru a cadea pe comentariu; 4- Sa-ti ti parerile prorii pentru timpul liber; 5- Sa nu exagerezi (filmand zapada de la pamant spre cer); 6- Eleganta in exprimare; 7- Buna cuviinta si diplomatia.

Comentarii

Anonim a spus…
"Apa, caldura si transportul in comun - acestea sunt responsabilitatea mea, sa le aiba cetatenii Bucurestiului, dar pentru salubrizare si deszapezire nu am atributii legale", a spus primarul Videanu. Primarii de sector trebuie sa ma informeze permanent, iar eu nu pot decat sa ii amendez daca nu isi fac treaba... In Bucuresti sunt zone unde zapada va ramane pana la primavara, asta ca sa stiti, pentru ca nu are unde sa fie dusa", a mai explicat Videanu.
"Am facut Comandamentul de Iarna pentru responsabilitatile mele - apa, caldura si transport in comun", a declarat Videanu in emisiunea celor de la Realitatea TV. SI ARE DREPTATE !!!
Anonim a spus…
Potrivit Primariei Capitalei - in conformitate cu Ordonanta de Urgenta 92 din 26 septembrie 2007 pentru modificarea si completarea Legii serviciului de salubrizare a localitatilor101/2006 -, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti elaboreaza si aproba strategiile locale cu privire la dezvoltarea si functionarea pe termen mediu si lung a serviciului de salubrizare, Consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti avand competente exclusive in ceea ce priveste infiintarea, organizarea, gestionarea si coordonarea serviciului de salubrizare a localitatilor, cu atributii in domeniul salubrizarii.
Primarul general al Capitalei a mai declarat ca ordonanta 92 i-a luat toate prerogativele privind salubrizarea. "Singurele atributii pe care le am este ca atunci cand primarii de sector nu isi fac treaba, ii pot amenda, dar asta nu rezolva pe fond problema", spune Videanu.In timp ce in Bulgaria ministrul plecat in concediu intr-o statiune de lux pe perioada ninsorilor masive da vina pe altii si nici nu se gandeste sa se-ntoarca, al nostru primar de Bucuresti a incercat sa ascunda faptul ca era plecat in tari mai calde. Acuzat ca nu a facut nimic pentru deblocarea drumurilor inzapezite si pentru ajutarea oamenilor blocati pe sosele, ministrul bulgar pentru Situatii de Urgenta, ca orice balcanic "responsabil", a dat vina pe alte institutii si refuza sa demisioneze.Doamna Emel Etem, aflata in concediu intr-o statiune montana de lux, a luat apararea ministerului pe care il conduce, sustinand ca acesta nu dispune de echipament suficient pentru interventii. Intrebata daca nu are de gand sa isi incheie concediul si sa se intoarca la Sofia, pentru a coordona Comandamentul de Iarna, doamna ministru a replicat ca are dreptul la concediu legal, la fel ca orice alt cetatean.
mai multe pe aceasta tema... http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-01-08&id=2438
Anonim a spus…
pentru a incheia insa acest subiect cum se cuvine, fara nici un alt comentariu.... Toate primariile din tara puteau apela la armata pentru a lua zapada din localitati, insa aproape nimeni nu a stiut de aceasta prevedere legala.Orice edil poate solicita sprijinul armatei in cazul unei situatii de urgenta, potrivit Orodonantei nr. 21/2004. „Daca o primarie ne cere ajutorul in caz de inundatii sau in caz de deszapezire noi il oferim. Primaria Sectorului 6 este singura care ne-a cerut ajutorul in Capitala“, a declarat Andreea Dumitru, purtatorul de cuvint al Ministerului Apararii.

punctele de vedere ale primarilor de sector....http://www.cotidianul.ro/index.php?id=16846&art=41110&cHash=995e9bbc26

Nici reprezentantii Primariei Capitalei nu stiau ca se poate apela si la armata pentru ca deszapezirea Bucurestiului sa se fi facut mai eficent. „Nu stiu ca se putea apela la armata pentru a deszapezi Bucurestiul. Ma voi interesa“, a fost rapsunsul viceprimarului Capitalei, Razvan Murgeanu.
FARA NICI UN ALT COMENTARIU...semnam ca primarii contracte si nu cunoastem legislatia....

Postări populare de pe acest blog

Apa Riurilor - Serviciul de salubritate al romanilor

De fiecare data cand cresc corele riurilor se curata si albiile acestora pline de gunoaie ca efect al necivilizarii. Toata lumea arunca ce ii prisoseste fie ca merge la "iarba verde" fie ca locuieste in zone rurale si administratia nu a binevoit sa organizeze salubrizarea localitatilor. Apa din ploi si zapezi ne prezinta de fiecare data dimensiunea lipsei de civilizare a conationalilor. Asa ceva in tarile Europei sau chiar  in MONGOLIA nu se concepe.

GHID simplu pentru depunerea cereri unice de plată la APIA (util persoanelor care au teren agricol, animale, producatori, ..) pe 2015

Așa cum am povestit î n articolul cu pățania rudelor mele în raport cu APIA 2015 , m-am hotărât să denunț specializarea mea, AD-HOC,  în domeniu pentru a fi folositoare și altor persoane care au de depus cererea unică de plată la APIA pentru subveții la terenuri agricole, animale sau produse.  A se reține: Voi cei care citiți, din întâmplare, sau nu,  ca utilizatori de computere (copii, nepoți, frați, surori, afini ai acestora) îi puteți  ajuta!   PUTEȚI AJUTA BUNICII, PĂRINȚII ȘI ALTE RUDE CHIAR DIN ORAȘELE UNDE STUDIAȚI, LUCRAȚI pentru a depune documentașia la APIA!!! GHID (de amator) pentru fermierii care solicită subvenție de la APIA  PAS cu PAS (nu ca a președintelui) Pasul 1. Mergi la primăria unde sunt terenurile ce le utilizezi sau le deții și soliciți o Adeverință din care rezultă terenurile (parcelele) care sunt în proprietate sau utilizate. Dacă nu esti proprietar si utilizezi terenul altcuiva trebuie să faci un contract de ARENDĂ sau COMODAT. VEzi documente Pas

La Oarba de Mureş a existat un erou colectiv: oştirea română

Recent am trecut prin Oarba de Mures, un loc cu rezonanta in istoria poporului roman, citam din cuvantul la dezbaterea parlamentara a deputatului Lădariu Lazăr " Ardealul şi-a aşteptat fraţii cu inima la trecători, cu nădejde în izbânda visată, dorinţa de eliberare a Ardealului era să fie sprijinită, ca dovadă a unităţii de neam, de Divizia a IX-a de Infanterie Constanţa a generalului Costin Ionaşcu, celebra Divizie Mărăşeşti care s-a acoperit de glorie în Moldova în anii Primului Război Mondial. Ajunşi la capul de pod Cipău - Ogra - Iernut au întîlnit iadul pe pămînt: forţarea Mureşului, lupta pentru fiecare metru de teren sub văzduhul care fierbea avea un singur ţel – cucerirea blestematei Cote 495, aşezarea steagului victorios pe o poziţie inespugnabilă. Sub singurul îndemn "Înainte, val după val!", au căzut în acea toamnă a anului 1944 peste 11 000 de ostaşi. Pentru scoaterea din nemeritata uitare a celor care au dat ţării ca supremă jertfă tot ce aveau mai